Kringlooptour(s)

Stel je bent toe aan een nieuwe broek, of een steelpan, een schemerlamp of wat dan ook. Even naar de Kringloop in de buurt. Daar vind je een mooie broek, model goed, kleur goed maar twee maten te groot. Wel veel schemerlampen maar niet een die je in je kamer zou willen hebben. Wel veel pannen maar niet de steelpan die je zoekt.

Veel meer kans op succes zou je maken als je op een dag drie tot vier kringloopwinkels zou kunnen bezoeken. Daarbij zijn er in de provincie winkels die een groot assortiment aan kleding hebben waar andere weer meer te bieden hebben aan huishoudelijke artikelen, of bijvoorbeeld gereedschap, of meubels. 

Dus het idee ontstond: bij voldoende belangstelling wordt er tour georganiseerd met een personenbusje waarbij we in overleg een aantal kringloopwinkels gaan bezoeken. Dat betekent tevens een gezellig dagje uit want we gaan ook ergens lunchen. Bedoeld voor alleenstaanden en gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau of lager.

Je opgeven voor een kringlooptour kan na het verschijnen van een oproep via een poster in de Voedselbank Hogeland in Winsum en in de nieuwsbrief van Werkplein Ability. Je kunt ook deze stichting bellen, schrijven of mailen.